Startpagina
mobiele versiecomputer versie
FollowRSSLinkedIn
Links | Partners

De gewichtige zaak

Heeft u moeite uw streefgewicht te bereiken én te behouden? Lijkt het of u de eeuwige strijd met de weegschaal niet kunt winnen? Bent u ontevreden over uw gewicht, wilt u zich fitter voelen en beter in uw vel zitten?

Expertisecentrum Conflictmanagement

Wij zijn een door het Nederlands Mediation Instituut (NMI) erkend instituut dat trainingen verzorgt op het gebied van mediation, coaching en organisatieontwikkeling. In Noord-Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe en de kop van Overijssel) zijn wij het enige NMI- erkende instituut.

Hellinger Instituut

Welkom In het hart van systemisch werk en opstellingen. Welkom bij het Bert Hellinger Instituut Nederland Kenniscentrum voor systemisch werk en opstellingen. De bevrijdende manier van systemische waarnemen en handelen, en de methode van opstellingen, zien we als een zinvolle bijdrage aan de samenleving in al haar facetten. We verzamelen en ontwikkelen inzichten en kennis over de velden van persoonlijke ontwikkeling en families, organisaties, onderwijs, ziekte

Nederlandse Mediators Vereniging

Welkom bij de grootste beroepsvereniging van mediators De Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) is de grootste beroepsvereniging voor professionele mediators. Steeds meer mensen lossen zowel zakelijke als persoonlijke conflicten op via mediation. De visie van de NMv is dat er nog een hele wereld te winnen is als het gaat om het inzetten van mediation bij het oplossen van conflicten. De NMv behartigt de belangen van haar leden door deel uit te maken van de Mediatorsfederatie Nederlan...

Verlieskunde

Wat is Verlieskunde? Uiteenlopende beroepsgroepen kunnen in hun werk geconfronteerd worden met mensen in verliessituaties. Zoals: overlijden, echtscheiding, amputatie, ziekte, ontslag, reorganisatie, emigratie, onvruchtbaarheid, miskraam, doodgeboorte of ouderschap van een gehandicapt kind. Deze confrontatie stelt beroepskrachten voor een lastige opgave. Hoe kunnen zij zich professioneel opstellen, ook als het omstandigheden betreft die henzelf raken?

1

Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
©2023 Ontworpen door Jeanet Scheper & Marco TibbenRedactie
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.